Vem uppfostrar vem

Hur du blir förälder i världsklass!

Alla hjärtans dag

| Inga kommentarer

En dag då vi tänker speciellt på nära och kära, en tid i skolan då barnen får var kreativa.Photo 2013-02-14 13 11 05
Jag är säker på att många föräldrar får ett litet kort eller metallhjärta eller något annat som barnen har gjort  i skolan.

Själv har jag fått ett hjärta, nu är det ganska länge sen, som hänger på huvudändan på min säng.
Då huvudändan är vit och hjärtat rött, lyser verkligen hjärtat upp där det sitter.

Jag ser den varje gång jag går och lägger mig, det värmer jag kan jag berätta.

Att det står ”pappa” i mitten gör mig ännu gladare.

Tänk att mitt barn har spenderat sin tid, sin värdefulla tid att göra det här för mig.

Ha en härlig alla hjärtans dag.

/patric

Författare: Patric Brask

Patric är en stolt pappa till två underbara barn och har arbetat med barn och ungdomar i över 25 år. I sin debutbok har Patric samlat upp mycket av den erfarenhet och pedagogik som har har lärt sig och använd under alla år han har arbetat med och uppfostrat barn. Som läsare får du en inblick i Patrics värld och den vardag han lever i och med barnen. Han ger dig tillgång till den pedagogik han själv har byggt upp och använder med framgång i sitt arbete. Boken är skriven på ett målande och levande sätt med inspirerande och konkreta exempel. Genom boken får du som förälder pedagogiska, enkla och fungerande råd och tips om hur du kan behålla ditt lugn och få dina barn att lyssna på dig. Patric håller också kurser om föräldraskap och barnuppfostran.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.