Vem uppfostrar vem

Hur du blir förälder i världsklass!

Det urgamla trädet

| Inga kommentarer

Historien till den föddes när jag såg min lille son sitta vid ett gammalt träd. Han satt och lyssnade på en annan saga jag hade gjort, och det såg ut som han satt där och lyssnade på ett urgammalt träds visdom.
Jag har sökt placera trädet så att det skall finnas tillgängligt för alla och envar. Jag tror att alla någon gång i livet mår bra av att få lyssna till ett träds visdom.

Författare: Patric Brask

Patric är en stolt pappa till två underbara barn och har arbetat med barn och ungdomar i över 25 år. I sin debutbok har Patric samlat upp mycket av den erfarenhet och pedagogik som har har lärt sig och använd under alla år han har arbetat med och uppfostrat barn. Som läsare får du en inblick i Patrics värld och den vardag han lever i och med barnen. Han ger dig tillgång till den pedagogik han själv har byggt upp och använder med framgång i sitt arbete. Boken är skriven på ett målande och levande sätt med inspirerande och konkreta exempel. Genom boken får du som förälder pedagogiska, enkla och fungerande råd och tips om hur du kan behålla ditt lugn och få dina barn att lyssna på dig. Patric håller också kurser om föräldraskap och barnuppfostran.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.