Vem uppfostrar vem

Hur du blir förälder i världsklass!

Ett annat språk

| Inga kommentarer

Iden till den här sagan, kom när en mamma frågade mig hur hon skulle kunna hjälpa sitt barn att ”lyssna” på sin inre röst, och på så sätt öka barnets självtillit.
Jag insåg rätt snart att det här kan komma många barn till nytta, dvs att träna på att lyssna till sin inre röst. Att jag kallar sagan för ”ett annat språk” är helt enkelt för att ibland talar den inre rösten lika mycket i bilder, färger och ljud, som den gör med rena ord.
Mao gäller det att förstå hur den inre rösten ”talar”.

Författare: Patric Brask

Patric är en stolt pappa till två underbara barn och har arbetat med barn och ungdomar i över 25 år. I sin debutbok har Patric samlat upp mycket av den erfarenhet och pedagogik som har har lärt sig och använd under alla år han har arbetat med och uppfostrat barn. Som läsare får du en inblick i Patrics värld och den vardag han lever i och med barnen. Han ger dig tillgång till den pedagogik han själv har byggt upp och använder med framgång i sitt arbete. Boken är skriven på ett målande och levande sätt med inspirerande och konkreta exempel. Genom boken får du som förälder pedagogiska, enkla och fungerande råd och tips om hur du kan behålla ditt lugn och få dina barn att lyssna på dig. Patric håller också kurser om föräldraskap och barnuppfostran.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.